2013-02-09

Hur man får åtkomst till Facebook i Kina

Eftersom Facebook (och även delar av Google, YouTube m.m.) är spärrat i Kina, letar många turister efter sätt att ta sig runt spärren.

Det finns flertalet sätt att göra det här på, gratis såväl som mot betalning, med varierande resultat. På semestern är det inte så kul att spendera en massa tid på datorkrångel, så därför vill vi dela med oss av det sättet vi löste problemet på när vi var i Kina - SecuriTales.

SecuriTales låter dig få åtkomst till Facebook och alla andra spärrade hemsidor i Kina. Deras servrar finns i utlandet och du ansluter via dem, och det är omöjligt för kinesiska regeringen att spåra dig. Det kan måhända finnas andra lösningar som fungerar tillfredsställande, men vi använde oss av SecuriTales och tjänsten levererar till fullo. Priset är i dagsläget 72$ för ett årsabbonemang - men det fina i kråksången är att om man säger upp kontot ino 30 dagar efter registrering får man hela beloppet tillbaka. Stannar ni kortare tid än en månad är det alltså både gratis, enkelt och 100% pålitligt att använda  SecuriTales.

Tvivlar ni fortfarande - besök deras hemsida och prova gratis i 10 minuter för att se om ni kan få åtkomst till den spärrade hemsidan genom deras servrar!

Befinner ni er i, eller har planerat en resa till Kina är det läge att ge SecuriTales en chans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar